• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Luchtband zwenkwielen

Luchtband zwenkwielen

Het assortiment luchtbanden bestaat hoofdzakelijk uit 5 groepen.

 

Groep 1:

Het basis segment. Dit zijn wielen die prima geschikt zijn voor particulier gebruik. Een karretje of ander object die af en toe over onverharde terreinen moet rijden of over een gazon. Niet geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Deze vindt u in de prijsklasse onder de € 20.00

 

Groep 2:

Het gebruikelijke assortiment geschikt voor dagelijks gebruik. Deze zijn in alle uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan bokwielen met luchtband en zwenkwielen met luchtband en de zwenkwielen met luchtband geremd. Deze serie is ook compleet verkrijgbaar met een massieve band. Dit is het assortiment tussen de € 30.00 en € 50.00. Het bijkomende voordeel van deze series is dat alle onderdelen vervangbaar zijn.

 

Groep 3:

Dit zijn de zwaarlast bok- en zwenkwielen met luchtband. Deze zijn geschikt voor dagelijks intensief beladen gebruik. Hiervoor stellen wij meestal de wielen op maat samen met u. Wij kijken hierbij naar het object waar het onder komt en het gebruik over verschillende ondergronden. Bij het zwaardere assortiment is het belangrijk om te kijken naar de stilstaande langdurige belasting. Neem even contact op voor de toepassing en u krijgt meteen een passend voorstel gemaild die meestal zelfs al met één werkdag geleverd kan worden.

 

Groep 4:

Dit zijn de lage bouwhoogte luchtband zwenk en bokwielen met een plaatbevestiging. Deze worden veel gebruikt voor toepassingen rondom huis en bij zorginstellingen.

 

Groep 5:

Dit zijn de lage bouwhoogte luchtband zwenk en bokwielen met een boutgatbevestiging. Deze worden veel gebruikt voor toepassingen rondom huis en bij zorginstellingen.

 

Speciaal op maat samenstellen

Wij kunnen heel veel combinaties maken met het enorme assortiment wat wij bieden. We kunnen verschillende gaffels combineren met meerdere soorten banden en lagering. We kunnen zelfs de velgen in bijna iedere RAL kleur laten spuiten. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden. Zelfs samengestelde wielen kunnen vaak al met één werkdag geleverd worden.

 

 

 0318-590507

 [email protected]