• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Steekwagenwielen

Steekwagenwielen

Voor Huis en tuin gebruik

In de categorie steekwagenwielen voor huis en tuingebruik vindt u de goedkopere soorten. Deze zijn prima te gebruiken indien de steekwagen niet intensief gebruikt wordt. Denk hierbij dus aan het huis en tuin gebruik.

 

 

 

Voor intensief gebruik

In de categorie steekwagenwielen voor intensief gebruik vindt u wielen die speciaal voor dagelijks gebruik zijn geproduceerd. De kwaliteit van lagers, velgen en banden zijn hiervoor geschikt. 

 

 

 

Stappenplan

 

Stap 1: Haal het oude wiel van de steekwagen af

Stap 2: Meet de dikte van de steekwagen as

Stap 3: Meet de lengte van de steekwagen as

Stap 4: Bekijk de wielen met het juiste asgat (maat van stap 2)

Stap 5: Bekijk de wielen met de juiste naaflengte (maat van stap 3)

Stap 6: Kies het meest geschikte wiel

 

Gratis advies steekwagenwielen

 

Steekwagenwiel kopen? Lucht & massieve steekwagen banden. Bent u opzoek naar een passend en goede steekwagenwiel? Wij bieden u steekkar banden met binnenbanden maar ook volledig massieve wielen. Hiermee zal het probleem dat zich dikwijls op de werkvloer voordoet 'lekke band' vrijwel zeker voorgoed verleden zijn. Wij bieden u banden in verschillende prijs en kwaliteit arrangementen, hierbij hebben we ook bij elke band afzonderlijk de voordelen en maten omschreven. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u makkelijk het juiste wiel kunt zoeken! Heeft u nog vragen over een bepaalde toepassing, of een aparte maat steekwagenwiel? Met onze klantenservice kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen om de juiste maat of type uit te zoeken.