• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwaarlast zwenkwielen

Zwaarlast zwenkwielen

Zwaarlastwielen kunnen voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. De afvalcontainers zijn hoofdzakelijk voorzien van zwaarlast zwenkwielen omdat deze containers overdreven belasting krijgen ook met name door machines. Transport bokken kunnen ook worden voorzien van zware zwenkwielen om extreem zware producten te vervoeren. Ook lange stalen balken kunt u gemakkelijk verrijden op deze manier. Zwenkwielen zwaar transport worden ook veel gebruikt in de metaalindustrie, in deze branche hebben ze altijd te maken met hoge gewichten waardoor de zwenkwielen zware belasting nodig hebben.

 

Zwaarlastwielen

 

Bandsoorten
Voor zware belasting wordt er gebruikt gemaakt van 3 bandsoorten. Dit heeft te maken met de ondergrond en de geluidsdemping. De Polyamide zwenkwielen hebben een SHORE D75 kwaliteit waardoor deze uitermate geschikt zijn voor ruwe vloeren, dit wielsoort is erg schokbestendig. Het elastisch rubber is gigantisch comfortabel, het heeft zelf een hardheid van maar SHORE A67, dit rijd comfortabel i.v.m. veerkrachtigheid. Het elastische effect maakt het transporteren comfortabeler. Het wiel heeft een voortstuwende kracht omdat het elastisch is. Het Polyurethaan wiel is erg bekend in de Heavy duty wielen wereld omdat het universeel in gebruik is. Dit wiel kan rijden op ruwe en gladde terreinen. Met de aankoop van een wiel is de regel altijd: Hoe groter het wiel, hoe lager de rolweerstand.

 

Zwenkwielen zware belasting

 

Vork
De gaffel van het wiel is zeker zo belangrijk als de band, de gaffel moet een top kwaliteit aan lagering hebben omdat het wiel anders niet wil zwenken. Onze zwenkwielen zwaar gaffels zijn voorzien een zwenkkrans die voorzien zijn van dubbele geharde kogelbanen. Deze kunnen ook nog eens gesmeerd kunnen worden d.m.v. de geïntegreerde smeernippel. De vork is geproduceerd van de hoogste kwaliteit geperst staal. Ook zijn deze gaffels verzinkt chromatiseerd. De rem is ook oerdegelijk, deze kunnen ruw ingetrapt worden op de werkvloer.

 

Maatwerk wielen

 

Telefoon: 0318-590507

E-mail: [email protected]

 

Ons winkel & afhaaladres is:

Apeldoornseweg 93

6731 SB Otterlo