• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwarte zwenkwielen

Zwarte zwenkwielen

Speciaal opzoek naar een zwart zwenkwiel om u toepassing qua uiterlijk perfect naar u smaak te krijgen? Wij bieden alleen goede kwaliteit zwarte wielen aan, dit benadrukken we juist omdat er enorm verschil in de coatings zit, de kwaliteit van onze Duitse wielen is enorm hoog. Onderstaand vindt u de uitleg per serie:

 

2TP serie, tot 80kg per wiel

De 2TP serie is speciaal ontwikkeld door onze Duitse fabriek voor objecten tot 320kg. Het wiel heeft een stalen vork die hoogwaardig zwart gecoat is. De velg van het wiel is geproduceerd van polyamide wat bestendig is tegen alle weersinvloeden. Het loopoppervlakte is van Thermoplastisch rubber wat krasvrij is en enigszins geluid- en schok dempend. Het wiel draait op een glijlager die geschikt is voor continue belasting van het object.

 

3KO PRO serie, tot 200kg per wiel

De 3KO serie is speciaal ontwikkeld door onze Duitse fabriek voor objecten tot 800kg. Het wiel heeft een stalen vork die hoogwaardig zwart gecoat is. De velg van het wiel is geproduceerd van polyamide wat bestendig is tegen alle weersinvloeden. Het loopoppervlakte is van rubber wat krasvrij is en geluid- en schok dempend. Het wiel draait op een rollager die geschikt is voor continue belasting van het object en hoge belastingen zoals u terugziet in de draagvermogens.

 

PAPU DESIGN serie, tot 100kg per wiel

De PAPU DESIGN serie is speciaal ontwikkeld door onze Duitse fabriek voor objecten tot 400kg. Het wiel heeft een polyamide vork die door-en-door zwart is, hier kun je nooit geen krassen op krijgen met kleurverschil in tegenstelling tot gecoate wielen. De velg van het wiel is geproduceerd van polyamide wat bestendig is tegen alle weersinvloeden. Het loopoppervlakte is van polyurethaan wat krasvrij is en geluid dempend. Het wiel draait op een kogellager die geschikt is voor continue belasting van het object en hoge belastingen zoals u terugziet in de draagvermogens.

 

Zwarte zwenkwielen