• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Skate wielen voor stoelen (4)

Bevestiging
Diameter wiel
Type wiel
Vloersoort
Skatewielen vervangen voor onder stoelen. Pro intensief kwaliteit waar u lang meer vooruit kunt. Geen kapotte wielen en een draaikrans met de beste kogellagering.
Stoel skatewiel blackline 50mm stift 11mm
Bouwhoogte: 69mm
Draagvermogen per wiel: 35kg
Artikelcode: ER240201RA
Stoel skatewiel 50mm stift 11mm
Bouwhoogte: 68mm
Draagvermogen per wiel: 50kg
Artikelcode: OND1054
Alu Polish wiel 50mm bout M8x35
Bouwhoogte: 68mm
Draagvermogen per wiel: 80kg
Artikelcode: OND1051
Stoel skatewiel blackline 50mm stift 11mm met rem
Bouwhoogte: 69mm
Draagvermogen per wiel: 35kg
Artikelcode: ER240202RA
Toon 1 - 4 van 4

Skate wielen voor stoelen

Bij skatewielen is het enorm belangrijk dat u een goede kwaliteit koopt. Er zijn enorm veel wielen op de markt die tussen de 2 en 6 euro verkocht worden. Deze wielen gaan vaak maar 1 of 2 jaar mee bij dagelijks intensief gebruik. De productie van een goed skatewiel is kostbaar. Doordat de productie van een goed skatewiel kostbaar is kan een skatewiel van rond de 5 euro nooit topkwaliteit zijn. Onze topkwaliteit skate wielen zijn soms dubbel zo duur als andere die u online vindt maar gaan vele male langer mee. Gemiddeld genomen gaan onze wielen 4-5 keer zolang mee, het daarbij komende voordeel is ook dat ze veel beter rijden en zwenken waardoor u stoelen veel minder wrikbelasting hebben en daardoor ook langer mee gaan.

 

Heeft u toch een budget voor het kopen van Skatewielen? Wij bieden ook een goedkope basis lijn waardoor u voor weinig geld toch skatewielen kunt plaatsen. Bij de omschrijving vindt u de kwaliteitsklasse terug. De basislijn importeren wij waardoor deze veel goedkoper zijn.

 

Leg gerust uw vragen bij ons neer. Wij helpen u graag naar een passende oplossing waar u blij van wordt!

0318-590507

[email protected]