• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

RVS Expanders (8)

Topkwaliteit RVS zwenkwielen assortiment. Naast ons online assortiment hebben we nog een breed aanbod RVS wielen in een lage prijsklasse. Direct antwoord via 0318-590507 of [email protected]
Toon 1 - 8 van 8

RVS Expanders

Een RVS zwenkwiel expander nodig? Wij hebben expander vierkante buis soorten in RVS die u op nagenoeg alle boutgat wielen kunt aansluiten. Ook onze expander ronde buis soorten zijn aan te sluiten op al onze boutgat RVS zwenkwielen. U monteert de expander aan het zwenkwiel waardoor u vervolgens het geheel van de bevestiging in de koker of buis duwt, vervolgens draait u de bout aan en zet de expander zich uit. Deze bevestiging zit daarna muurvast in de koker, pijp of buis.

 

We hebben ook dubbel verzinkte expanders. Van deze types heeft u wat meer maten.

> Vindt hier alle verzinkte expanders

 

RVS zwenkwielen voor de food-industrie, gebruik in vochtige ruimtes, gebruik in combinatie met agressieve schoonmaakmiddelen.

    

 

Hittebestendig zwenkwielen (hard en soft loopvlak):

 

 

Zwaarlastwielen RVS:

 

 

Topkwaliteit RVS zwenkwielen koopt u bij Wielenzaak - TEGAPO. Wij bedienen klanten in de foodsector, agrarische sector en groensector. We mogen al jarenlang veel machinebouwers leveren omdat we altijd garant staan voor een stabiel assortiment van absolute topkwaliteit. Ook maatwerk oplossingen leveren wij. Samen met onze Duitse fabrikant kunnen wij het gewenste product adviseren en leveren.